Verkoop B2B

Als groothandel verkopen wij Rustik Lys en Broste Copenhagen alleen aan business to business klanten (winkels, interieurstyling, restaurants, b&b’s e.d.) Een order combineren met producten van Rustik Lys en Broste Copenhagen kan natuurlijk altijd.

Heb je besteld dan wil je niet onnodig lang wachten op je bestelling. Bij Rustik Lys begrijpen we dat. En omdat we Rustik Lys kaarsen en een groot deel van Broste Copenhagen in principe uit voorraad kunnen leveren vanuit ons magazijn in Nederland hanteren we een korte levertijd.

Rustik Lys is er voor zowel de kleine als grote ondernemer. Omdat wij vinden dat bestellen voor iedereen makkelijk moet gaan, hebben wij onderstaande inkoopmogelijkheden. Zodat je zelf kan kiezen welke optie het best bij je onderneming past.

B2B inkoopmogelijkheden Rustik Lys en Broste Copenhagen:

Wil je de producten van Rustik Lys en/of Broste Copenhagen per stuk inkopen? Bezoek dan één van onderstaande Cash & Carry centra:

TICA Aalsmeer B.V
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
www.tica.nl
Standnummers blauwe hal B6 (Rustik Lys) en roze hal B13 (Broste Copenhagen)

Trends & Trade Venlo B.V.
Floralaan 31
5928 RD Venlo
www.trendstrade.nl
Standnummers H2.19 (Rustik Lys) en J2.02 (Broste Copenhagen)

Bekijk de toelatingseisen op de website van de betreffende Cash & Carry.

Bestellen via Rustik Lys:
Bestel de kaarsen van Rustik Lys en woonaccessoires van Broste Copenhagen eenvoudig online vanuit je luie stoel. Voor het inloggen in onze B2B webshop heb je een wachtwoord nodig. Je kunt deze aanvragen bij Rustik Lys.

Bestellen via Broste Copenhagen:
De producten van Broste Copenhagen kunnen ook rechtstreeks bij Broste in Kopenhagen worden besteld. Houd er dan wel rekening mee dat je rechtstreeks bij Broste bestelt en je je aan hun minimum orderbedrag en andere voorwaarden moet houden. Vraag meer informatie en/of een registratieformulier voor de Broste Copenhagen-webshop aan bij Rustik Lys.

CORONA- UPDATE: Vanwege Corona is het momenteel niet mogelijk om onze meeting point te bezoeken.

Vind je het leuk om ons en, een selectie van, de producten in het echt te bekijken?
Kom dan gezellig langs in onze Meeting Point. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie & stroopwafels voor je klaar staan!

Telefoon: 06 – 5740 8626
E-mail: info@rustiklys.nl

Rustik Lys Meeting Point:
Meerlandenweg 56
1187 ZR AMSTELVEEN
Nederland

Updating…
  • No products in the cart.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

en blijf als eerste op de hoogte van alle Rustik Lys/Broste Copenhagen B2B nieuws, events en acties. Je gaat akkoord met verwerking van je gegevens volgens ons privacystatement.
Bedrijfsnaam
E-mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Rustik Lys gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten of we u via onderstaande kanaal mogen bereiken en welke informatie u zou willen ontvangen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@rustiklys.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacystatement.