Rustik Lys Broste Copenhagen TICA

Verkoop B2B

Als groothandel verkopen wij Rustik Lys en Broste Copenhagen alleen aan business to business klanten (winkels, interieurstyling, restaurants/cafés, hotels e.d.) Wij hanteren een korte levertijd omdat wij Rustik Lys en een groot deel van Broste Copenhagen in principe uit voorraad kunnen leveren vanuit ons magazijn in Nederland. Ideaal voor de retailer die snel wil kunnen schakelen en inspelen op de laatste trends.

Omdat wij vinden dat bestellen makkelijk moet gaan, hanteren wij onderstaande inkoopmogelijkheden. Een order combineren met producten van Rustik Lys en Broste Copenhagen kan natuurlijk altijd.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

B2B inkoopmogelijkheden Rustik Lys en Broste Copenhagen:

Wil je de producten van Rustik Lys en/of Broste Copenhagen per stuk inkopen? Bezoek dan één van onderstaande Cash & Carry centra

TICA Aalsmeer B.V
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
www.tica.nl
Standnummers blauw hal C8
en roze hal B13

Trends & Trade Venlo B.V.
Floralaan 31
5928 RD Venlo
www.trendstrade.nl
Standnummers H2.19 en I2.02

Zie voor de toelatingseisen de betreffende website van de Cash & Carry.

Bestellen via Rustik Lys:
Bestel de kaarsen van Rustik Lys en woonaccessoires van Broste Copenhagen eenvoudig online vanuit je luie stoel. Voor het inloggen in onze B2B webshop heb je een wachtwoord nodig. Je kunt deze aanvragen bij Rustik Lys.

Bestellen via Broste Copenhagen:
De producten van Broste Copenhagen kunnen ook rechtstreeks bij Broste in Kopenhagen worden besteld. Houd er dan wel rekening mee dat je rechtstreeks bij Broste bestelt en je je aan hun minimum orderbedrag en andere voorwaarden moet houden. Vraag meer informatie en/of een registratieformulier voor de Broste Copenhagen-webshop aan bij Rustik Lys.

Je bent van harte welkom om onze producten live te bekijken in onze showroom. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie voor je klaar staat. 😉

Telefoon 0172 – 532 732
E-mail info@rustiklys.nl

Rustik Lys
Meerlandenweg 56
1187 ZR AMSTELVEEN

Rustik Lys TICA
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

en blijf als eerste op de hoogte van alle Rustik Lys/Broste Copenhagen B2B nieuws, events en acties.
Bedrijfsnaam
E-mail