Kerstbomen-RustikLys

RUSTIK LYS KAARSEN

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden onze kaarsen gemaakt en daar zijn we trots op!

Rustik Lys doet al sinds de oprichting (1995) zaken met dezelfde kaarsenfabriek. Door onze jarenlange samenwerking met de fabriek bestaat er geen twijfel over dat de kaarsen van hoge kwaliteit zijn en de producten op een eerlijke manier worden geproduceerd.

Vroeger stond de fabriek in Denemarken, tegenwoordig vindt de productie plaats in Oost-Europa. Nog altijd valt de fabriek onder Deens management, wat er voor zorgt dat uitsluitend de Deense kwaliteitsnorm wordt gehanteerd.

Geurkaars-RustikLys

PLUSPUNTEN

We kunnen je daarom garanderen dat onze kaarsen:

  • langer branden
  • schoon branden (niet walmen en spetteren)
  • niet snel verkleuren
  • alle rustieke kaarsen door en door gekleurd zijn
Dinerkaars-RustikLys

MENS & MILIEU

Onze kaarsen worden nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Daarvoor gebruiken wij uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Alle gebruikte grondstoffen (paraffine, lonten, pigmenten) komen van Europese (voornamelijk Duitse) bodem.

Fakkels-ByKimmi_RustikLys

OVER ONS

Rustik Lys begon in 1995 als één van de eerste in Nederland met de verkoop van rustieke kaarsen.

Kaarsen hebben altijd het vlammend hart van ons bedrijf gevormd. Ooit gestart met een kleine kaarsen/cadeauwinkel en uitgegroeid tot een groothandel in kaarsen met verkooppunten op B2B cash & carry inkoopcentra TICA (Uithoorn) en Trends & Trade (Venlo). Ons magazijn in Nederland maakt het daarbij mogelijk om ook rechtstreeks uit voorraad te kunnen leveren.

Geïnteresseerd in het verkopen van Rustik Lys? Klik hier voor meer informatie

Rustik Lys is een groothandel en verkoopt om die reden uitsluitend aan B2B klanten (winkels, stylisten, horeca, hotels e.d.).

Bijwerken van …
  • Geen producten in Je winkelwagen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

en blijf als eerste op de hoogte van alle Rustik Lys/Broste Copenhagen B2B nieuws, events en acties. Je gaat akkoord met verwerking van je gegevens volgens ons privacystatement.
Bedrijfsnaam
E-mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Rustik Lys gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten of we u via onderstaande kanaal mogen bereiken en welke informatie u zou willen ontvangen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@rustiklys.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacystatement.